Miris ribe ostaje satima? Ne, ako u tiganj stavite jedno voće
Miris koji se širi kuhinjom tokom prženja ribe zna da bude baš uporan, ali komadić jabuke u tiganju će rešiti taj problem. Nekad se zadrži satima, pa čak i pređe na kosu i garderobu, što je poslednja stvar koju želite ako vam nakon ručka sledi neki važan izlazak. Dom i porodica Jedino se ovako pravilno prži riba! Da bi bila sočna i hrskava ovo je važno,
Trikovi kako da ispržite ribu bez neprijatnih mirisa: Savet zlata vredan, ovo mora da zna svaka domaćica
Priprema ribe može delovati jednostavno, ali mnogi se susreću sa problemom neprijatnog mirisa ili žilavog mesa , posebno kada koriste smrznutu ribu ili rečne vrste koje intenzivnije mirišu. Iako je riba hranljiva i brza za pripremu, njena specifičnost zahteva male, ali efikasne trikove da bi rezultat uvek bio savršen. Jedan od takvih trikova nije komplikovan,
Isprobajte 1 trik ako želite savršeno hrskavu ribu: Otkrivena tajna profesionalnih kuvara
Savršeno hrskava riba iz rerne moguća je uz samo jedan trik - pleh pre pečenja i dobićete zlatnu, pucketavu koricu bez kapi viška ulja. Koliko puta ste poželeli da izvadite ribu iz rerne sa savršeno hrskavom koricom , a dobili ste mekanu, vlažnu kožu koja se odvojila od mesa? Iako postoji mnogo saveta za pečenje ribe, postoji jedan trik koji pravi




