pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

Posni tartar sos: Diže svaku ribu na novi nivo, a spreman je za 5 minuta
Posni tartar sos: Diže svaku ribu na novi nivo, a spreman je za 5 minuta

Posni tartar sos: Diže svaku ribu na novi nivo, a spreman je za 5 minuta

Posni tartar sos je odličan i najukusniji dodatak jelima tokom božićnog posta. On je jednostavan, brz i savršeno se slaže sa svim vrstama ribe. Kako se u vreme posta riblji specijaliteti često nađu u centru trpeze, mnogima je potreban sos koji će im dati svežinu, poboljšati ukus ili ublažiti jaču aromu. Recepti Tajni manastirski recept iz Krušedola:

Tajni manastirski recept iz Krušedola: Riblji paprikaš koji osvaja sve ukuse

Tajni manastirski recept iz Krušedola: Riblji paprikaš koji osvaja sve ukuse

Pred vama je stari manastirski recept za riblji paprikaš iz Krušedola, jelo koje spaja jednostavnost, strpljenje i duboku tradiciju pravoslavne kuhinje. Ovaj paprikaš potiče iz "Srpskog kuvara" iz 1855. godine i nosi potpis jeromonaha Jeroteja Draganovića. U njemu se krije duh monaškog života, skromnosti i poštovanja prema hrani. Recepti Najlepši preliv