pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

Sirova kupina torta sa dvostrukim filom - Sprema se bez pečenja, jede bez griže savesti

Sirova kupina torta sa dvostrukim filom - Sprema se bez pečenja, jede bez griže savesti

Ova torta je savršen spoj orašastih plodova, voća i kremaste strukture , prava voćna bajka u dva sloja idealna za letnje dane. Ova torta sa kupinama je savšena kada želite da zasladite trenutak nečim laganim, a opet punog ukusa, a da pri tom ne morate da uključujete rernu . Recepti Fantastičan recept za mileram tortu od jagoda: Osvežavajuća lagana

Za ovu tortu kažu da je najbolja ikad! Raskošniju nećete naći ni za 3 života, a ukus boli

Za ovu tortu kažu da je najbolja ikad! Raskošniju nećete naći ni za 3 života, a ukus boli

Ovo vreme je najbolje za raskošnu Nugat tortu bogatog ukusa čokolade i lešnika. U nastavku saznajte detaljnii recept . Kore – preku se dve od po: 5 jaja 5 kašika šećera 3 kašike brašna 2 kašike kakaoa 100 ml ulja Preliti sa 300 ml mleka Fil: 600ml mleka 120 gr gustina/nišesta/skrob 200 gr šećera 150 gr čokolade 100 gr mlevenih ili blendiranih, pečenih

Recept za domaći "cookies": Omiljeni svetski keks u varijanti koja osvaja na prvi zalogaj - hrskav i pun čokolade

Recept za domaći "cookies": Omiljeni svetski keks u varijanti koja osvaja na prvi zalogaj - hrskav i pun čokolade

Čuveni cookies danas uz malo truda možete napraviti sami kod svoje kuće i biće daleko lepši i ukusniji od kupovnog. Nekada davno, kada je keks sa komadićima čokolade u Britaniji tek počeo da se pojavljuje, retko je ličio na ono što danas zovemo pravim "cookies". Bio je sitan, krt i posut voskastim kuglicama nalik čokoladi više imitacija nego prava