pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

Posna ruska salata: Lepša i ukusnija od mrsne, a gotova za 15 minuta
Posna ruska salata: Lepša i ukusnija od mrsne, a gotova za 15 minuta

Posna ruska salata: Lepša i ukusnija od mrsne, a gotova za 15 minuta

Zdravija, ali jednako ukusna, posna ruska salata predstavlja savršen spoj jednostavnih, ali složenih ukusa, čineći je nezaobilaznim delom svakog slavskog stola. Ruska salata je omiljeni deo mnogih trpeza, posebno tokom praznika ili proslava. Međutim, u vreme posta važno je uskladiti tradiciju i verske običaje sa ukusima. Ova salata, poznata po bogatstvu

Preukusna posna musaka: Savršen ručak za celu porodicu - i bolja od mrsne

Preukusna posna musaka: Savršen ručak za celu porodicu - i bolja od mrsne

Posna musaka je jelo koje tokom pečenja ispuni kuću toplinom i mirisima domaće kuhinje. Jednostavna je za pripremu, ne traži skupe sastojke, a rezultat je bogat i ukusan obrok. Savršena je za post, ali i kada želite laganiji, a zasitan obrok za celu porodicu. Recepti Posna sarma kakvu još niste probali: 3 tajna trika od kojih će cela kuća mirisati

Predjelo koje će zapaliti prazničnu trpezu: Šišarka salata, gotovo za 15 minuta

Predjelo koje će zapaliti prazničnu trpezu: Šišarka salata, gotovo za 15 minuta

Šišarka salata se pravi brzo i lako, ukus je odličan, a spremna je za svega 15 minuta. Decembar je stigao, pa je pravo vreme da se razmišlja o prazničnoj trpezi, a ovaj zanimljiv recept može biti savršen dodatak novogodišnjoj večeri. Recepti Posna sarma kakvu još niste probali: 3 tajna trika od kojih će cela kuća mirisati na praznike Sarma je jelo

Posna sarma kakvu još niste probali: 3 tajna trika od kojih će cela kuća mirisati na praznike

Posna sarma kakvu još niste probali: 3 tajna trika od kojih će cela kuća mirisati na praznike

Sarma je jelo koje se decenijama nalazi na prazničnoj trpezi, ali mnogi ne znaju da i posna verzija može biti neverovatno bogata i sočna. Ključ je u načinu kuvanja i biranju pravih sastojaka. Za posnu, ali izuzetno aromatičnu i sočnu sarmu, važno je kombinovati povrće, začine i dobru verziju "zamene za meso", bilo da je to sočivo, pečurke ili posni